home
over novanet
nieuws
vacatures
contact
Novanet headquarters te Utrecht
level

Aangesloten bij HerstelVerzekerd


Bij de afhandeling van brand- en inbraakschades zijn verschillende marktpartijen betrokken. Dat zijn de schadelijdende verzekerden, de intermediairs die adviseren en bemiddelen in verzekeringen, de expertisebureaus die de schades kunnen vaststellen, de bedrijven die de schades herstellen en de verzekeraars die de schades uiteindelijk betalen. Een optimale communicatie tussen deze partijen is heel belangrijk.

In samenwerking met ABZ hebben AEGON, ASR verzekeringen en Nationale-Nederlanden onder de noemer HerstelVerzekerd een communicatieplatform gecreëerd. Inmiddels is ook Reaal verzekeringen en de Goudse verzekeringen tot dit initiatief toegetreden. Hiermee kunnen de partijen onderling en op een gestandaardiseerde wijze direct met elkaar communiceren. Het systeem maakt het mogelijk om opdrachten aan herstelbedrijven te versturen, nota's te ontvangen en (status)berichten door te geven. Hierdoor is er minder kans op fouten, vindt er sneller schadeafhandeling plaats en is het mogelijk de voortgang van de herstelwerkzaamheden te volgen. Het bestuur en operationeel management wordt gevormd door de deelnemende verzekeraars.

HerstelVerzekerd BV maakt schademeldingen eenvoudig en draagt bij aan snelle en uitstekende reparaties. Voor de deelnemende partijen is de standaardisatie in de manier van werken - HerstelVerzekerd voldoet aan de SIVI-standaard - ook nog een groot voordeel. HerstelVerzekerd is een onafhankelijk platform dat open staat voor deelnemers uit alle marktpartijen zonder dat het onderscheidende vermogen van deelnemers verloren gaat.

De verzekeraars die bij HerstelVerzekerd zijn aangesloten stemmen bij calamiteiten, zoals een grote storm, onderling af op welke manier het herstelnetwerk het meest efficiƫnt kan worden ingezet. Hiertoe is een calamiteitendraaiboek opgesteld.

Informatie HerstelVerzekerd

herstelverzekerd

Novanet biedt 24 uur per dag noodvoorziening bij inbraak
Via ons noodnummer 030 - 241 64 64 kunt u ons 24 uur per dag 7 dagen per week bereiken voor het treffen van snelle noodvoorziening bij inbraak.
lees meer
vs_adres
  • Hyperonenweg 24
  • 3542AG Utrecht
  • T 030 241 6464
  • F 030 241 6363
  • info@novanet.nl